Bemutatkozó

2010.10.30. 12:55

Sziasztok,

először is néhány gondolatot a blogról és annak keletkezéséről.

Ez az első poszt egy hosszú folyamat eredménye. Egy kb. 10 fős társasággal kitaláltuk, hogy elkezdtünk havi rendszerességgel éttermekbe járni. Ekkor még eszünkbe se jutott, hogy blogot fogunk készíteni, de lassan megérlelődött a gondolat. Próbáltunk az interneten utánajárni, hogy mik manapság a jó (értsd: megfizethető áron minél jobb, különlegesebb, érdekesebb ételeket kínáló) éttermek, hova érdemes menni. Viszont azt vettük észre, hogy az étteremkritikával foglalkozó blogok nagy része rendszertelenül közöl írásokat ha egyáltalán még él, továbbá én sokszor érzem "reklám szagúnak" a cikkeket. Arról nem is beszélve, hogy nagy az átfedés közöttük, a legtöbb ugyanazokról a helyekről ír.

Tehát elkezdtük összegyűjteni és meglátogatni a szóba jöhető éttermeket. Kutatunk a neten, megkérdezzük az ismerősöket, összegyűjtjük a pletykákat, híreket. Természetesen mi is rájöttünk, hogy vannak olyan éttermek, amelyeket nem lehet megkerülni, de találtunk kevésbé híres, viszont annál ígéretesebbnek tűnő vendéglőket. Nem célunk, hogy a manapság nagyon felkapott, híresen drága éttermekbe eljussunk. Inkább az átlag fizetésből élő embernek is hozzáférhető kulináris különlegességekre, ínyencségekre, új ízekre vadászunk. Ezekről az élményekről szeretnénk beszámolni.

Reméljük a blog hasznos lesz minden érdeklődőnek. Lassan elnyeri végleges küllemét is, logónkkal a séfsapkás kis vaddisznóval, aki minket hivatott szimbolizálni. Ahogy ő is, úgy mi is könyörtelenül megkeresünk és megeszünk minden jó ételt, ami az utunkba kerül, ráadásul még be is számolunk róla!

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztrovaddisznok.blog.hu/api/trackback/id/tr392375745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása